Тепер будь-яку РИБУ готую ТІЛЬКИ ТАК! Неймовірно смачно і просто
Риба запечена в духовці є не тільки корисною стравою, але і смачною. Вона швидко готується і заощаджує час. Запікання дозволяє повністю розкрити її смак і зберегти більшість корисних властивостей. Таку рибу можна подавати в холодному вигляді як закуску, в гарячому – як основну страву.
Продукти:
- 400 г філе риби;
- 100 мл вершків;
- 1 яйце;
- 1 ч. л. гірчиці;
- 80 г твердого сиру;
- сіль.
Як готувати:
- Філе нарізаємо на великі шматки.
- Викладаємо у форму, солимо.
- Змішуємо вершки, гірчицю, яйце і натертий твердий сир.
- Соусом заливаю рибу.
- Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
- Готуємо 20-25 хвилин.
Рибка виходить неймовірно ніжна, смачна, ароматна. Зберігайте перевірений рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями!