Тепер будь-яку РИБУ готую ТІЛЬКИ ТАК! Неймовірно смачно і просто

Тепер будь-яку РИБУ готую ТІЛЬКИ ТАК! Неймовірно смачно і просто

Риба запечена в духовці є не тільки корисною стравою, але і смачною. Вона швидко готується і заощаджує час. Запікання дозволяє повністю розкрити її смак і зберегти більшість корисних властивостей. Таку рибу можна подавати в холодному вигляді як закуску, в гарячому – як основну страву.

Продукти:

  • 400 г філе риби;
  • 100 мл вершків;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • 80 г твердого сиру;
  • сіль.

Як готувати: 

  1. Філе нарізаємо на великі шматки.
  2. Викладаємо у форму, солимо.
  3. Змішуємо вершки, гірчицю, яйце і натертий твердий сир.
  4. Соусом заливаю рибу.
  5. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
  6. Готуємо 20-25 хвилин.

Рибка виходить неймовірно ніжна, смачна, ароматна. Зберігайте перевірений рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями!