Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно

Так курячу грудку мало хто готує, а даремно. Швидко, смачно і дуже ніжно

Така м’ясна запіканка служить мені для різноманітності меню харчування сім’ї та заміною обридлих котлет і тефтелей. Запіканка м’яка, соковита, пікантна завдяки різнім пряним травам і спеціям. Подаю з гарнірами і салатами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

філе куряче, 3 шт;
яйця, 2 шт;
чебрець, прованські трави, спеції, зелень, сіль, каррі;
помідор, 1 шт;
вершки жирні, 150 мл.

Процес приготування:

М’ясо промиваємо, просушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками.

Викладаємо м’ясо в форму для запікання.

Яйця змішуємо з сіллю і всіма пряними травами, спеціями, зеленню, сумішшю перців.

Вливаємо в яєчну масу вершки і добре перемішуємо соус вінчиком до одноманітності.

Вливаємо пару ложок рослинного масла, перемішуємо.

Томат ріжемо тонкими кружечками, зелень дрібно ріжемо.

Заливаємо соусом м’ясо в формі, викладаємо зверху томатні кружечки і посипаємо все зеленню.

Ставимо в розігріту духовку до 200 градусів і запікаємо близько 10 — 15 хвилин.

Ви можете ще додати часник, обсмажені грибочки та інші добавки на свій смак.