Ніжний, кремовий десерт. «Просто наливаю в каструлю молоко, додаю цукор..»
Такого смаколика ви точно ще не куштували!
Ніжний, кремовий, що тане в роті десерт, який оцінить кожен любитель шоколаду.
А основою цього десерту є какао.
Інгредієнти:
- молоко – 1 скл. (250 мл)
- какао-порошок – 3 ст. л.
- цукор – 3 ст. л.
- борошно – 3 ст. л.
- вершкове масло – 70-80 грам
- шоколад – 1/4 плитки
Приготування:
У каструлю наливаємо молоко, додаємо цукор, борошно і какао.
Ставимо на плиту, нагріваємо, періодично помішуючи вінчиком.
Як закипить, проварюємо хвилину і знімаємо з плити.
Охолоджуємо 20 хвилин і додаємо шматочки масла, гарненько розмішуємо.
Натираємо зверху шоколад і перекладаємо масу в баночку. За бажанням, можете додати мелені горіхи.
Смачного!