Ніжний, кремовий десерт. «Просто наливаю в каструлю молоко, додаю цукор..»

Ніжний, кремовий десерт. «Просто наливаю в каструлю молоко, додаю цукор..»

Такого смаколика ви точно ще не куштували!

Ніжний, кремовий, що тане в роті десерт, який оцінить кожен любитель шоколаду.

А основою цього десерту є какао.

Інгредієнти:

  • молоко – 1 скл. (250 мл)
  • какао-порошок – 3 ст. л.
  • цукор – 3 ст. л.
  • борошно – 3 ст. л.
  • вершкове масло – 70-80 грам
  • шоколад – 1/4 плитки

Приготування:

У каструлю наливаємо молоко, додаємо цукор, борошно і какао.

Ставимо на плиту, нагріваємо, періодично помішуючи вінчиком.

Як закипить, проварюємо хвилину і знімаємо з плити.

Охолоджуємо 20 хвилин і додаємо шматочки масла, гарненько розмішуємо.

Натираємо зверху шоколад і перекладаємо масу в баночку. За бажанням, можете додати мелені горіхи.

Смачного!