Господині на замітку: Кабачкове суфле під сирною шапкою

Господині на замітку: Кабачкове суфле під сирною шапкою

Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець. Кабачки помийте, очистіть і натріть на крупній тертці. Яйця розділіть на білки і жовтки.

Інгредієнти:
  • Кабачок — 2-3 шт.
  • Сливки (20%) — 200 мл
  • Сир твердий — 100 г
  • Яйце куряче — 3 шт.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Масло вершкове — 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець мелений — за смаком

Приготування:

  1. Сир натріть на крупній тертці. ⅓ відкладіть для верхньої скоринки сирної, решта змішайте з жовтками. Білки збийте в міцну піну.
  2. У кабачки додайте жовтки з сиром, вершки, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
  3. В останню чергу акуратно вмішати збиті білки. Повинна вийти повітряна маса.
  4. Форму змастіть вершковим маслом, вилийте масу.
  5. Зверху посипте натертим сиром і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.

Після того, як запіканка буде готова, вимкніть духовку і дайте їй постояти хвилин 10-15 всередині і можна подавати.