Дуже ніжний ТОРТИК без випічки! Готую його постійно! Мінімум зусиль, максимум задоволення!

Дуже ніжний ТОРТИК без випічки! Готую його постійно! Мінімум зусиль, максимум задоволення!

Торт без випічки «Сніжок» не дарма отримав таку назву: білосніжний десерт з торта і справді нагадує снігову кучугуру. Приготувати його можна всього за кілька хвилин, з доступних продуктів.

Завдяки аромату цитрусових (до речі, можна використовувати не тільки апельсини, а й мандарини) торт виходить по-справжньому святковим, новорічним. Він стане справжньою окрасою вашого столу на Новий рік.

Ніжний сирний крем, хрусткі шматочки печива і ароматні часточки апельсина: все разом це неймовірно смачно.

Продукти:

  • 40 г желатину;
  • 1 великий апельсин;
  • 120 мл води;
  • 700 г сиру;
  • 200 мл сметани;
  • 150 г цукру;
  • ванілін – за смаком;
  • 150 г печива.

Як готувати:

  1. Желатин викладаємо в склянку, заливаємо дуже гарячою водою (але не киплячою) і перемішуємо до повного розчинення.
  2. У миску викладаємо сир, додаємо до нього сметану, ванілін і цукровий пісок. Сметану для приготування випічки намагайтеся використовувати густу, з високою жирністю. Збийте все блендером до однорідності.
  3. При бажанні, ви можете використовувати готову сирну масу, яка продається в магазинах. Тоді в неї додавати нічого не потрібно: ні цукор, ні ванілін.
  4. Апельсин (можна і більше взяти, ніж за рецептом) очищаємо від шкірки, розрізаємо на невеликі шматочки часточки і виймаємо все насіння, знімаємо всі білі прожилки.
  5. Остиглий желатин ще раз перемішуємо і вливаємо його в підготовлену сирну масу. Швидко все перемішуємо. У силіконову форму для випічки кексів викладаємо невеликий шар сирної маси, посипаємо шматочками апельсинів.
  6. Робимо наступний шар сирного крему – і знову апельсини. Заливаємо шар крему і викладаємо на нього печиво, поламане на невеликі шматочки. Знову сир, а на нього – печиво.
  7. Останнім шаром викладаємо сирним крем, струшуємо форму, щоб маса рівномірно розподілилася. Відправляємо форму з тортом в холодильник, на 2-3 години (а ще краще – на ніч), до повного застигання.
  8. Форму перевертаємо і викладаємо торт на блюдо сервіровки.

Дуже красивий і смачний десерт не тільки урізноманітнює ваше повсякденне меню, але і стане справжньою окрасою святкового столу.