Як смажити мойву в духовці: швидко і зручно, до того ж ніяких бризок
Ви до сих пір смажите мойву на сковорідці? Цей спосіб приготування рибки давно застарів. Зараз багато мойву смажать в духовці. Це швидко і зручно, до того ж ніяких бризок ».
Нам потрібно: 0,5 кг мойви, сіль, перець, мука. Готувати рибку ми будемо у духовці.
Рибу миємо й даємо їй повністю відтанути. Просушуємо її. Змішуємо борошно з перцем меленим і сіллю. Деко для зручності можна вистилати фольгою або пергаментним папером. Кожну рибку обвалюють в суміші (борошно + перець + сіль). Викладаємо на деко рибку щільно. Нічим не посипайте зверху та не використовуйте соняшникову олію
Як смажити мойву в духовці: швидко і зручно, до того ж ніяких бризок
Деко з рибкою помістіть в духовку та запікайте 15-20 хв. при t 190-200 градусів. Готову мойву покладіть в тарілку та подайте з улюбленим гарниром
Час смаження можна збільшити, але не на сильно. Тут головне не пересушити рибку.